kop neukmachine

Tevreden gebruikersSarah, Vinkeveen

"Wat een puur genot is dit apparaat zeg, ik kan er niet genoeg van krijgen! Als mijn vriend ophoudt gaat mijn machine wel verder! Het is geen geld voor zoveel plezier."

M van Veen

"Op het internet belandden ik en mijn vriend op deneukmachine.nl en lachten eerst om het idee, maar na een paar dagen hadden we toch besloten om het uit te proberen. En dat hebben we zeker gedaan! De neukmachine draait overuren bij ons, we konden het niet met rust laten, het blijft gewoon genieten."

Rick, Casteren

"Je denkt eerst dat het wel vreemd is om met een apparaat zulke dingen te doen, maar die mening hou je zeker niet als je het ook daadwerkelijk doet. Ik was eerst zo'n persoon, Maar ik ben zelf vrijgezel en wou wel eens iets leuks voor mezelf. Ik ben hartstikke blij met dit product en raad het iedereen aan."

Merel

"Zelf ben ik een beetje een nymfomaan, en ik hou echt van seks. Ik heb ook veel verschillende vriendjes gehad, maar die hielden het gewoon niet altijd vol. Daarom heb ik besloten om voor mijn seksuele verlangen de neukmachine te kopen. En ik heb er tot nu toe zeker geen spijt van gehad! Ik kan gewoon lekker doorgaan en heb zoveel keuze met alle extra stukken die erbij komen. De neukmachine is helemaal aanpasbaar zodat je kan doen wat je wilt!"


stats