kop Neukmachine

De Neukmachine

Deze geavanceerde seksstimulator is specifiek ontworpen om je hele leven lang plezier te geven! Wie heeft er nu nog een partner nodig als je de Neukmachine bezit? Deze geweldige seks robot is een spannende seksuele rit voor man en vrouw.

Ervaar orgasmische penetratie hoe jij het zelf wilt! Gemaakt van stevige, anti-stretch plastic, zal de Neukmachine's krachtige motor de sensatie van je leven geven. Van langzame aaibewegingen tot diepe en krachtige penetrerende bewegingen; de Neukmachine kan alles en iedereen aan.

Heel veel opties

Hoe jij het wil, de Neukmachine is zo gemaakt dat het elke aai, stoot, vibratie of pulserende behoefte kan vervullen. Makkelijk te bedienen met vijf verschillende instelbare vibratiesnelheden en pulserende massageprogramma's; Voorspel, plagen, puls, vibratie en climax.

Eenvoudig instelbaar

De Neukmachine kun je makkelijk instellen in de door jou gewenste positie tot 90 graden. Door een paar simpele handelingen geniet u in de door u gewenste positie. Van verticaal tot horizontaal.

Met het uitschuifbare handvat is het niet alleen makkelijk om de Neukmachine te verplaatsen; het komt zeer zeker ook van pas als u diverse standjes uit gaat proberen.Accessoires

Standaard wordt de Neukmachine met zes accessoires geleverd. Drie accessoires worden via een simpel schroefmechanisme op het apparaat aangesloten en penetreren en pulseren op een van de vijf instelbare intensiteitniveaus. De overige drie accessoires worden via een stekkertje op de Neukmachine aangesloten. U heeft dus geen batterijen meer nodig! Ook deze accessoires werken op vijf vibratiestanden.Instelbare hoek

De Neukmachine is met behulp van een draaiknop simpel instelbaar om onder hoeken van 0 graden (horizontaal) tot 90 graden (verticaal) gebruikt te worden. Dit heeft als voordeel dat u de ideale stand voor uw lichaam en stemming kunt instellen om zo tot ongekende hoogtepunten te worden gebracht!

Ook voor mannen

Deze seksmachine is ook ideaal voor mannen! Een van de accessoires speciaal voor mannen is de 'PassionSkin Stroker for Him". Met deze accessoire van zacht materiaal kunt u langdurig worden gestimuleerd.

Ervaar een unieke seksuele ervaring met deze seksmachine. De Neukmachine is zeker niet duur als u weet wat u ervoor krijgt!
Wat houdt u nog tegen de Neukmachine te bestellen?


stats